Werken bij…

Zoek je nog een baan en wil je werken bij het leukste wijncafé van Den Haag? Bij Marius wijncafé ben je dan aan het goede adres. Met ons assortiment van spectaculaire wijnen die wij maandelijks aanbieden per glas en onze heerlijke gerechten van Chef Ricardo van Ede. Met een onwijs gezellig team dat werkzaam is, is het een fijne omgeving om in te werken.

Kom jij ons team versterken?

Vacature: Parttime bedieningsmedewerker Wijncafé

Ben jij op zoek naar een leuke fulltime of parttime baan en heb je een passie voor wijn? Kom dan ons team versterken in het Wijncafé van Marius op de Piet Heinstraat!

We zijn op zoek naar fulltime of parttime medewerkers om ondersteuning te bieden in ons leuke wijncafé.  Het wijncafé een plek voor gasten om te genieten van een mooi glas wijn, saké, heerlijke gerechten voor zowel een heerlijke lunch, gezellige borrel of een sfeervol diner. Het Wijncafé is open van 10:00uur tot 23:00uur. Wij schenken mooie wijnen per glas en per fles, tevens kan er ook een goede kop koffie worden gedronken of een van onze heerlijke verse thee smaken.

Als fulltime of parttime medewerker zal je helpen in het wijncafé met alle dagelijkse werkzaamheden. Van het opnemen van bestellingen, het geven van wijnadvies tot het openen en sluiten van het café.

Heb jij een passie voor wijn en ben je fulltime of parttime, flexibel inzetbaar, overdag en in de avonden? Past dit helemaal bij jou en zou jij het leuk vinden om hier een onderdeel van uit te maken? Solliciteer dan direct met een up-to-date CV naar klaartje@mariuswijn.nl.