Sunday Roast, 22 en 29 december
Sunday Roast bij Marius wijncafé!
A roast, a roast! My Kingdom for a roast! Kun jij een betere invulling van een winterse zondagmiddag bedenken dan een traditionele Britse Sunday Roast? Wij ook niet. Onze chef Ricardo van Ede – die lange tijd als kok in Engeland heeft gewerkt – kookt op zondagen 22 en 29 december een heerlijke zondagse lunch. Kom eten tussen 12:00 en 18:00 en geniet van klassiekers als roast beef, fish pie, farmhouse cheddar en nog veel meer lekkers. Het hele menu vind je hieronder.
Zien wij je een van de zondagen bij Marius wijncafé? Reserveer nu. Cheerio!
het Sunday Roast menu
Starters
Geroosterde aardperen tomatensoep 8
Burrata met caponata en Radicchio 12
Charcuterie met cornichons en soda brood 12
Mains
Roast Beef met jus, Yorkshire pudding, geroosterde aardappels en verschillende seizoens groente 24
Fish Pie en groene salade 20
Spaghetti met linzen bolognese en groene salade 16
Desserts
Westcombe farmhouse cheddar met home made chutney 9
Honing nougat roomijs 6
Donkere chocolade mousse met Italiaanse hazelnoten 9