Marius wijnboot 7 juli

12 / 06 / 2024 / Algemeen

AHOY! WAT IS ER NOU LEUKER DAN EEN GEZELLIGE WIJNPROEVERIJ? JUIST: EEN GEZELLIGE WIJNPROEVERIJ OP EEN BOOT!

Wijn in zicht! Wij heten je van harte welkom aan boord van de Marius Wijnboot. Ontspannen varend over de grachten – in en rond Den Haag – geniet je van mooie wijnen. Onze wijnkapitein vaart mee om de glazen gevuld te houden én het verhaal bij de wijnen te vertellen. Ondertussen vaar je langs de historische hotspots van de Hofstad, door het levendige Scheveningen of over de mooie Haagse trekvliet en hoor je van de schipper de nodige anekdotes. Na afloop van de wijnproeverij is er natuurlijk de mogelijkheid jouw favoriete wijnen te bestellen om thuis van te genieten.

Aan boord van onze Wijnboot is plek voor maximaal 25 gasten. Je vaart op die dagen samen met andere wijnliefhebbers – gezelligheid gegarandeerd! De boot vertrekt op deze dagen om 16:00 uur vanaf de opstapplaats aan het Piet Heinplein. Rond 17:30 (uiterlijk 18:00) uur meren we hier ook weer af. Kom je met de auto? Dan kun je gemakkelijk parkeren in de garage bij de Albert Heijn XL aan de Elandstaat. Vanaf hier loop je in enkele minuten naar de opstapplaats.

De prijs per persoon voor de vaste vaardagen is 65 euro. Hiervoor krijg je:

  • een volledig verzorgde rondvaart van 1,5 uur in en rond Den Haag
  • een wijnproeverij met 6 fraaie wijnen, begeleid door onze WSET-gediplomeerde wijnkapitein
  • een paar lekkere borrelhapjes

Glaswerk wordt door ons verzorgd. Je hoeft dus niets zelf mee te nemen.

Wat als het slecht weer is?

Het kan natuurlijk voorkomen dat de regen op een geboekte vaardag met bakken uit de hemel komt. Voor die omstandigheid hebben we een slechtweerprogramma: een wijnproeverij in ons gezellige proeflokaal. Mocht dit het geval zijn, dan wordt hierover altijd contact opgenomen. Aan het alternatieve programma zijn vanzelfsprekend geen extra kosten verbonden.

Klinkt dit als een fantastische ervaring waar je graag bij wilt zijn? Schrijf je dan nu in!

https://www.mariuswijn.nl/proeverij/wijnboot-vaste-data

Deel dit bericht